« Takaisin

1-4 VIERASVOITTO IPK:STA

6.1.2024
Kategoria: Edustusjoukkue

Pelit jatkuivat joululoman jälkeen tänään Iisalmessa IPK:n vieraana. Pelin ensimmäinen erä sekä toisen erän alku meni vielä pahasti lomamoodi päällä ja IPK siirtyikin 1-0 johtoon ottelun avauserässä Miska Huttusen maalilla. Coach Toivasen kehotusten myötä joukkue palasi takasin pyydettyyn työntekoon ja peli lähti rullamaan paremmin. Eemil Seppä tasoittikin ottelun Akseli Reinikaisen syötöstä ajassa 25:08. Erässä ei nähty enää lisämaaleja, joten erätauolle mentiin tasatilanteessa 1-1.

Päätöserässä nähtiinkin sitten sisukas ja taisteleva SaPKo. Tulosta tuli ajassa 53:42, kun Alexander Linna iski ottelun voittomaalin ja tulostaululle lukemat 1-2. Santeri Lehmusoksan ja Aapo Koivusen iskiessä vielä tyhjään maaliin pisteet matkasivat Savonlinnaan lukemin 1-4. Erittäin Tärkeät 3 pistettä meille. Pelit jatkuvat huomenna kotiottelulla saman vastustajan merkeissä!