« Takaisin

Jukurit vei tiukan ottelun jatkoajalla 2-3 Mediatili Areenalla ennätysyleisön edessä

28.11.2022
Kategoria: Edustusjoukkue

Alemman SM-sarjan kauden toinen ottelu päättyi Jukureiden 2-3 jatkoaikavoittoon. Ottelu sai SaPKolta loistavan alun Joe Leinosen iskiessä ottelun 1-0, kun peliä oli pelattu vain reilu minuutti. Tämän jälkeen Jukurit otti ottelussa kuskin paikan ja löi tasoituksen 1-1 ajassa 6.17. Ensimmäinen erä oli suurta Jukurien hallintaa, mutta erätauolle mentiin tasatilanteessa 1-1. Toinen erä oli erittäin tasainen ja savonlinnalaisten iloksi Jesse Multamäki iski reboundin sisään ajassa 26.48. Näissä numeroissa mentiin myös erätauolle. Kolmas erä oli myös todella tiukkaa vääntöä, mutta ajassa 46.34 Akseli Pennanen onnistui tasoittamaan pelin 2-2. Tämän jälkeen molemmilla oli omat paikkansa iskeä voitto-osuma, mutta kun lisämaaleja ei nähty niin mentiin jatkoajalle. Jatkoajalla Jukurit ratkaisi voiton ajassa 61.06 Tuomas Hynnisen osumalla. Ottelua oli seuraamassa 310 katsojaa, joka oli kauden ennätysyleisö ja suvereenisti Suomen suurin yleisömäärä kyseisessä ikäluokassa viikonloppuna.

Valmentaja Joonas Toivasen kommentit viikonlopun peleistä: ”Viikonloppu oli onnistunut. Perjantailta hieno voitto ja saatiin haluamamme startti sarjaan. Lauantaina ensimmäinen erä oltiin arkoja, mutta toisesta erästä lähtien päästiin peliin mukaan. Pelirohkeus kasvoi ja pelitapahtumiin nähden olisimme ansainneet enemmän kuin yhden pisteen. Lauantain peli luo joukkueeseen varmasti uskoa myös jatkossa, että voimme haastaa tässä sarjassa kenet tahansa. Tästä on loistava jatkaa kohti tulevaa”.