« Takaisin

Kaksi tappiota tuloksena Seinäjoki-Kokkola reissusta.

9.11.2023
Kategoria: Edustusjoukkue

Viime viikonloppuna pelattiin kaksi peliä. Lauantaina kohtasimme Seinäjoella S-Kiekon. S-kiekko oli parempi lukemin 3-2. Tappio oli karvas sillä, Seinäjokilaiset tekivät voittomaalin vain kaksi minuuttia ennen loppua alivoimalla. Maalintekijöinä meiltä onnistuivat ottelussa Joel Heiskanen ja Aleksander Linna.

Sunnuntaina kohtasimme Kokkolassa Hermeksen. Hermes vei ottelun nimiinsä vasta voittolaukauskilpailun jälkeen lukemin 5-4. Maalintekijöinä ottelussa kunnostautuivat Matias Mannelin, Joel Heiskanen, Joona Karén ja Riku Lyytinen.

Nyt on peleistä puolentoista viikon tauko ja seuraavan kerran pelataan 17.11.2023 kotiaskissa Mediatili Areenalla Jokipoikia vastaan.

Sarjassa olemme nyt kolmantena pisteen perässä toisena olevasta Kiekko-Vantaasta, joka on pelannut yhden ottelun meitä enemmän.