« Takaisin

LeKi haki vieraspisteet 2-4 voitolla.

22.1.2024
Kategoria: Edustusjoukkue

Eilen saimme vieraita Lempäälästä kun LeKi saapui Talvisaloon. Ensimmäisessä erässä emme olleet taaskaan valmiita pelaamaan, vaikka peli alkoikin vasta 16:00. Olimme silti hieman parempia paikalla olioista ja ajassa 03:34 Joel Heiskanen avasi maalihanat. Osuman jälkeen peli
pääsi jälleen kääntyilemään päästä päähän mikä ei meidän pelitapaan sovi. Tätä jatkui seuraavat viisi minuuttia ja ajassa 08:16 Valtteri Sinisalo tasoitti pelin 1-1. Loppuerässä pääsimme vielä koittamaan ylivoimaa, mutta tuloksetta. Enempää tapahtumia ei erässä nähty ja erätauolle mentiin tasatilanteessa.

Toisessa erässä pelimme parani hieman ja sen takia LeKi joutui rikkomaan ja pääsimme ylivoimalle. Ylivoima oli tällä kertaa heikkoa, emmekä saaneet käytettyä ylivoimaa hyödyksi. Ja kun et itse tee niin kaveri kyllä hyödyntää tekopaikkansa ja ajassa 28:33 Ville Mattila siirsi LeKin 1-2 johtoon. Saimme vielä hallittua peliä hyvin, mutta tuloksetta. LeKi sai vielä erän loppuun paikan josta he tekevät maalin, mutta meidän onneksemme se hylättiin. Erätauolle siirryttiin Lekin johtaessa 1-2.

Kolmanteen erään lähdettiin Coach Toivasen sanoin”do or die” asenteella ja päätimme aloittaa erän 3 ketjulla. Peli ei enää kääntynyt päästä päähän ja saimme vihdoin oman pelin rullaamaan ja pelin hallintaamme. Loimme paljon hyviä maalipaikkoja, mutta kiekko ei hyvistä paikoistakaan huolimatta päätynyt maaliin asti. Ajassa 56:13 Coach Toivanen otti aikalisän ja haimme tasoitusmaalia ilman maalivahtia. Mutta ajassa 57:16 LeKi:n Joonas Jaakkola roiskaisee kiekon omasta päästä meidän maaliin ja vieraat siirtyivät 1-3 johtoon. Tästä me ei kuitenkaan lannistuttu ja haimme kavennus maalia jälleen ilman maalivahtia. Ja ajassa 58:24 Juho Tikkanen herätti toiveet vielä meidän pässileirissä. Vielä viimeiset 2 minuuttia koitimme hakea tasoitusmaalia ilman maalivahtia, mutta ajassa 58:46 LeKi tekee jälleen omasta päästä maalin ja iskee pelin 2-4. Kolme pistettä lähtee LeKin mukana Lempäälään, katse kohti ensi viikonloppua, jossa vastassa TUTO ja S-Kiekko.