« Takaisin

Nihkeä kotivoitto jatkoajan jälkeen Ipk:sta lukemin 3-2

8.1.2024
Kategoria: Edustusjoukkue

Vuorossa oli taas Ipk:n kohtaaminen eiliseen tapaan ja tiukka otteluhan siitä taas tuli. Ensimmäinen erä oli molemmilta porukoilta aika heikkoa pelaamista eikä erästä jäänyt muuta kerrottavaa, kun Santeri Lehmusoksan 1-0 osuma ylivoimalla. Toiseen erään oli tarkoitus lähteä parantamaan, mutta peli takkusi osaltamme edelleen. IPK:N Matias Pirhonen pääsikin tasoittamaan lukemat 1-1 toisen erän puolivälissä. Toisella erätauolla Coach Toivanen kehotti jotain ottamaan tarjolla olevan sankarin viitan ja esiin astuikin kapteeni Eemil Seppä, joka iski lukemat 2-1, kun erää oli vanhentunut vain 43 sekuntia. IPK ei tästä hätkähtänyt vaan iski pelin pian tasoihin ylivoimalla. Kun lisämaaleja ei erässä enää nähty niin mentiin jatkoajalle. Jatkoajalla ratkaisijaksi nousi Eemil Seppä ylivoimalla ja ottelun loppulukemiksi 3-2. Ottelut jatkuvat vieraspeleillä ensi viikonloppuna, kun matkaamme Tampereelle KooVeen ja Nokian Pyryn vieraaksi.