« Takaisin

Nokialla murskavoitto Pyrystä

13.1.2024
Kategoria: Edustusjoukkue

Tänään kohtasimme vieraissa Nokian Pyryn. Ensimmäisessä erässä pässilauma oli alusta asti hereillä ja bussijaloista ei ollut tietoakaan. Ajassa 11:13 Teemu Tarvainen avasi meidän maalihanat. Loppu erä meni täysin meidän hallinnassa ja erän lopussa 19:09 Akseli Reinikainen niittasi pelin 2-0.

Toisen erän alku oli vaihteeksi hieman haastava ja tästä syystä jouduimme ottamaan jäähyn. Tästä ei kuitenkaan pässilauma lannistunut ja Aleksander Linna pääsikin tekemään 3-0 osuman alivoimalla. Vain muutama minuutti edellisestä ja ajassa 27:04 iskimme pelin 4-0, asialla Akseli Reinikainen. Saimme osumasta valtavasti energiaa ja vain 49 sekuntia myöhemmin Luukas Laiho rankaisi ja iski pelin 5-0. Jatkoimme hyvää painetta ja karvaamista jonka seurauksena Pyry joutui rikkomaan ja pääsimme ylivoimalle. Ylivoima toimi ja Aapo Kurri kasvatti johdon 6-0. Se jäi erän viimeiseksi osumaksi.

Kolmanteen erään lähdettäessä Coach Toivanen kehotti pelaamaan viimeisen erän nöyrästi. Nöyrän pelin ansiosta Pyry joutui rikkomaan kahdesti. Näin ollen saimme värkättyä 5vs3 ylivoimalla maalin ja asialla jälleen Aleksander Linna. Ylivoima oli tänään tehokas ja iskimme vielä 5vs4 ylivoimalla toisen osuman, asialla Aleksander Linna ja hattutemppu täyteen. Peli jatkui meidän hallinnassa ja ajassa 45:48 Aleksander Linna osui jo neljännen kerran Pyryn verkkoon. Hallinta jatkui meillä ja hetki edellisestä Matias Mannelin iskee taululle numerot 10-0. Tämän osuman jälkeen ote pääsi lipsumaan ja Pyry rokotti hölmöilyn seurauksena. Pyry pääsi pieneen momentum-tilaan ja sai ylivoiman, ylivoima toimi myös heillä ja joukkue pisti pelin 10-2. Hoidimme pelin kunnialla maaliin ja ajassa 58:00 Daniel Björkman kaunistelee lukemat 11-2.