« Takaisin

Nolla pistettä viikonlopulta

12.12.2022
Kategoria: Edustusjoukkue

Nolla pistettä oli tuloksena viikonlopulta, kun perjantaina hävittiin Imatralla Ketterälle lukemin 6-2 ja lauantaina kotikaukalossa K-Espoo Ch:lle 2-5. Imatralla perjantaina kaksi ensimmäistä erää oli hyvää pelaamista ja saatiin laadukkaammat maalipaikat kuin Ketterä, mutta Ketterä käytti maalipaikat tehokkaammin ja viimeiseen erään lähdettiin Ketterän johtaessa 3-2. Viimeisessä erässä saatiin alkuun ylivoimaa, mutta ylivoimapelaaminen oli vaisua ja Ketterä sai alivoimat helposti hoidettua. Ketterä sai tästä selvästi lisää virtaa ja iski kolmanteen erään kolme maalia ja loppulukemiksi 6-2.

Lauantaina vieraaksi saapui K-Espoo Ch. Peliin valmistautuminen jäi selvästi vähän vajaaksi eikä joukkue päässyt parhaimpaansa ottelussa. Ensimmäisessä erässä etenkin puolustuspäässä oltiin heikkoja ja kaveri iski liian helposti kaksi ensimmäistä maalia. Luukas Lavikaisen huikeiden torjuntojen ansiosta erätauolle päästiin tasatilanteessa 2-2. Toisessa erässä K-Espoo meni 2-3 vierasjohtoon ja viimeisessä erässä takaa-ajo tyrehtyi jäähyihin. K-Espoo löi kaksi viimeistä maalia tyhjiin, kun haettiin tasoitusta ilman maalivahtia.

Tällä viikolla pelit jatkuu perjantaina, kun matkataan Tampereelle Ilveksen vieraaksi. Lauantaina lähdetään hakemaan revanssia K-Espoo Ch:sta.

Koutsi Toivasen mietteet viikonlopulta: ”Saimme jälleen paljon hyvää oppia tämän sarjan vaatimustasosta ja siitä, että mikään ei tule ilmaiseksi. Peleihin täytyy olla valmis ja tehdä sovittuja asioita 60 minuuttia. Olemme osoittaneet, että pystymme tässä sarjassa taistelemaan voitosta ketä vastaan tahansa, kun pääsemme parhaimpaamme, se pitää vain kaivaa joka pelissä esiin. Tässä sarjassa virheet ja huono valmistautuminen näkyy nopeasti tulostaululla, mutta perjantaina on taas uusi mahdollisuus palata voittojen tielle.”