« Takaisin

SaPKo-GrIFK 2-1

20.1.2024
Kategoria: Edustusjoukkue

Tänään kohtasimme päivän ottelussa GrIFKin Kauniaista. Kiekko tippui jäähän jo kello 12:30, joten aamupuurot ja ruokailut oli hoidettava hyvissä ajoin.

Ensimmäisessä erässä pässit taisivat olla aikaisista aamureeneistä huolimatta vielä unten mailla ja Grani iskikin hyvissä ajoin lukemat 0-1 ylivoimalla. Maalin viimeisteli Aleksi Talo pelikellon näyttäessä 02:41. Koko ensimmäinen erä oli kaikkinensa tosi sekava ja rikkonainen. Erässä oli paljon jäähyjä eikä meidän ylivoima tuottanut tulosta.

Toisessa erässä nähtiin jo vähän parempi SaPKo, mutta siltikään ei päästy kiinni haluamaamme peliin ja peli pääsi kääntyilemään päästä päähän. Erässä oli paljon maalipaikkoja tasoittaa ottelu, mutta vastustajan maalivahti torjui kaiken hyvistä yrityksistä huolimatta. Erässä ei nähty muuta, kuin 2x 2min rangaistusta joista molemmat GrIFK:lle.

Kolmanteen erään lähdettäessä Coach Toivanen kehotti näyttämään meidän omaa peliä, joukkue kuuli kehotuksen ja peli alkoi näyttämään siltä miltä pitääkin. Kolmannen erän puolessa pääsimme jälleen ylivoimalle ja vihdoin tuli tulosta kun ajassa 50:51 Miska Vattukumpu tasoitti pelin 1-1. Vain 39 sekuntia myöhemmin Santeri Lehmusoksa sivalsi pelin 2-1. Loppuerää kohti peli oli tasaista ja GrIFK koitti tasoittaa ottelua vielä ottamalla maalivahdin pois, mutta yrityksistä huolimatta he eivät päässeet tasoihin ja meidän hyvä puolustus vei pässipaidat voittoon. Tärkeät 3 pistettä jäivät näin Savonlinnaan lukemin 2-1.