« Takaisin

SaPKo-Hermes 4-3

3.2.2024
Kategoria: Edustusjoukkue

Tänään käynnistyi kymmenen joukkueen Mestis. Sarjan avausottelussa saimme vieraita Kokkolasta, kun Hermes saapui Talvisaloon. Ottelun alku sujui meiltä vahvasi ja hallitsimme peliä, mutta pieni yli-innokkuus kostautui ja otimme jäähyn. Vastustajan ylivoima toimi ja ajassa 03:31 Emil Kujala siirsi vieraat 0-1 johtoon. Tästä emme kuitenkaan lannistuneet ja vain pari minuuttia myöhemmin ajassa 06:13 Daniel Björkman tasoitti pelin 1-1. Erä jatkui meidän hallinnassa ja Hermes joutui rikkomaan ja pääsimme kokeilemaan ylivoimaa. Myös meidän ylivoima toimi ja ajassa 12:07 Joonas Nykänen siirsi kotijoukkueen 2-1 johtoon. Mutta vain 21 sekuntia myöhemmin ajassa 12:28 Emil Kujala jälleen maalinteossa ja tasoitti pelin 2-2. Loppuerässä saimme vielä yhden ylivoiman, mutta se ei tällä kertaa tuottanut tulosta.

Toinen erä jatkui jälleen meidän hallittaessa peliä ja se tuotti myös tulosta, kun Joona Karen maalasi ajassa 21:18 ja vei meidät 3-2 johtoon. Erä jatkui jälleen pässipaitojen hallinnassa, mutta pieni virhe kostautui ja jouduimme alivoimalle. Niin, kuin edellisissä peleissäkin alivoima toimi ja tällä kertaa Aleksander Linna iski alivoimalla maalin ajassa 35:02. Se jäikin erän viimeiseksi tapahtumaksi.

Kolmannessa erässä peli oli jälleen meidän hallinnassa tosi pitkään ja Hermes joutui tästä syystä rikkomaan. Tällä kertaa hyvistä yrityksistä huolimatta emme saaneet kiekkoa maaliin. Ajassa 57:42 Hermes otti aikalisän ja samalla maalivahdin pois ja hakivat tasoitusta yhden miehen ylivoimalla. Tässä Hermes onnistuukin ja ajassa 59:28 Jero Honkasalo herätti toiveet Hermes leirissä kaventamalla pelin 4-3. Hermes jatkoi peliä ilman maalivahtia, mutta hyvän puolustuksen ansiosta peli päättyi meidän voittoon luvuin 4-3.

Näin ollen Mestiksen jatkosarja loistavasti käyntiin ja 3 pistettä jäi Savonlinnaan. Pelit jatkuvat huomenna vieraissa, kun vastassa K-Espoo Ch.