« Takaisin

SaPKo-TuTo 3-1

28.1.2024
Kategoria: Edustusjoukkue

Eilen kohtasimme sarjakakkosena olevan Turun Toverit. Ensimmäisessä erässä olimme hieman alakynnessä, mutta emme myöskään pelanneet omalla tasollamme. Erän alussa jouduimme rikkomaan ja TUTO pääsi ylivoimalle. Heidän ylivoima tuotti tulosta kun ajassa 04:53 Santtu Kahi siirsi vieraat 0-1 johtoon. Maalin jälkeen saimme hyviä hyökkäyksiä, mutta kamppailupelaamisessa TUTO oli vahvempi ja pääsi näin hallitsemaan peliä. Pääsimme kuitenkin vielä erässä koittamaan ylivoimaa, mutta tuloksetta.

Toiseen erään lähdimme sisuuntuneina ja hallitsimme peliä todella paljon, vaikka emme vieläkään olleet ihan parhaimmillamme. Hallinta tuotti tulosta kun ajassa 38:01 Joonas Heikkinen tasoitti pelin 1-1. Erä jatkui meidän hallitessa peliä, mutta paikoista huolimatta emme saaneet tehtyä maaleja. Erässä ei nähty enempää tapahtumia ja viimeiselle erätauolle siirryttiin tasatilanteessa.

Kolmanteen erään Coach Toivanen kehotti meitä pelaamaan paras erämme ja tulemaan voittajina koppiin. Viesti meni perille, mutta emme vieläkään saaneet haluamaamme. Jouduimme rikkomaan ja päästettiin TUTO jälleen koittamaan ylivoimaa. Mutta TUTO ei pystynyt hyödyntämään saamaansa ylivoimaa ja ajassa 48:33 Aleksander Linna teki alivoimamaalin ja siirsi meidät 2-1 johtoon. Loppuerä mentiin hieman TUTO:n hallitessa peliä. He koittivat vielä tehdä tasoitusmaalia ilman maalivahtia, mutta ajassa 59:40 Miska Vattukumpu naulasi viimeisen niitin TUTO:n tyhjään maaliin. Kolme pistettä jäivät Savonlinnaan hyvällä kotijoukkueen esityksellä. Tänään pelit jatkuvat ja vastassa S-Kiekko! Tämä on Mestiksen alkusarjan viimeinen ottelu, jonka jälkeen käynnistyy yhdeksän ottelun Mestis.