« Takaisin

Seinäjoen Kiekko kaatui voittolaukausten jälkeen 2-1

29.1.2024
Kategoria: Edustusjoukkue

Eilen kohtasimme kotiottelussa Seinäjoen Kiekon. Ensimmäisessä erässä nähtiin, ehkä kauden huonointa peliä pässipaidoilta. Jalat oli jäänyt lauantaiseen peliin ja emme olleet valmiita pelaamaan. S-Kiekko oli vahvempi joka osa-alueella ja näin pääsi viemään peliä. Erässä pääsimme kerran kokeilemaan ylivoimaa, mutta tuloksetta. Myös S-Kiekkokin pääsi yrittämään ylivoimaa, mutta meidän onneksi alivoima oli tänään loistavaa.

Toisessa erässä oltiin ajoittain parempia ja ajassa 28:44 Akseli Reinikainen siirsi meidät 1-0 johtoon. Loppuerä oli kuitenkin tosi väsynyttä ja huonoa pelaamista. Istuimme vielä erään neljä kertaa jäähy aitiossa, mutta loistava alivoima pelasti meidät. Enempää tapahtumia ei erässä nähty ja erätauolle siirryttiin meidän 1-0 johdossa.

Kolmannessa erässä nähtiin jo vähän parempi SaPKo ja hallitsimme peliä. Saimme paljon vetoja, mutta vastustajan maalivahti torjui hyvistä yrityksistä huolimatta kaiken. Vahvasta erästä huolimatta ajassa 56:59 Mikael Mylläri tasoitti pelin 1-1. Erässä ei nähty enempää tapahtumia ja peli siirtyi jatkoajalle.

Jatkoaika oli paljon meidän hallintaa, mutta ratkaisua ei saatu myöskään jatkoajalla, joten peli eteni voittolaukaisukilpailuun. Meidän onnistujat rankkareilla olivat Akseli Reinikainen ja Teemu Tarvainen. S-Kiekko osui vain kertaalleen Rasmus Hautamäen toimesta. Näin ollen veimme ottelun tiukkojen vaiheiden jälkeen ja kaksi pistettä plakkariin. Erityismaininnan pelistä ansaitsee loistavan pelin pelannut Luca Leinonen, joka torjui 4 rankkaria ja pelasi muutenkin vahvan ottelun maalinsuulla.

Pelit jatkuvat jo ensi viikonloppuna, kun Mestiksen yhdeksän ottelun sarja starttaa.