« Takaisin

Tampereella KooVee kaatui lukemin 4-2

14.1.2024
Kategoria: Edustusjoukkue

Tänään ensimmäisessä erässä nähtiin todella vahvaa peliä meiltä, saatiin paljon paikkoja, mutta maalinteko takkusi. Erän loppupuolella KooVeen pelaaja suoritti ruman taklauksen ja tuomari tuomitsi tempusta 5+20 minuutin rangaistuksen. Ylivoima toimi jälleen ja ajassa 19:12 Santeri Lehmusoksa pisti kiekon reppuun. Se jäi erän viimeiseksi tapahtumaksi ja erätauolle mentiin 0-1 tilanteessa.

Toisen erän alussa meidän viiden minuutin ylivoima jatkui ja eilen ilmiliekeissä ollut Aleksander Linna osui jälleen. Tämän maalin jälkeen KooVee hallitsi peliä loppuerän ja ajassa 33:18 KooVee:n Kalle Siekkinen kavensi pelin 2-1.

Kolmannessa erässä sisuuntunut SaPKo näytti jälleen kaapin paikan ja ajassa 48:55 Joonas Nykänen teki numeroiksi 3-1. Osuman jälkeen peli jatkui todella tasaisena, kunnes ajassa 52:49 Olli Heiskanen joutui rikkomaan ja KooVee pääsi ylivoimalle. Myös KooVeen ylivoima toimi ja he kavensivat pelin 3-2. Loppuerän KooVee hallitsi peliä ja pääsi pyörittämään peliä ilman maalivahtia. Puolustimme johtoamme sisukkaasti ja ajassa 59:38 Martti Myyryläinen iski viimeisen niitin KooVeen arkkuun ja pelin 4-2. Huikean tasainen peli päättyi meidän voittoon ja 3 pistettä lähti meidän mukana Savonlinnaan.