« Takaisin

Valmentaja Joonas Toivasen mietteet alkukaudesta sekä ajatukset tulevasta kotiavauksesta.

15.9.2023
Kategoria: Edustusjoukkue

Mestiksen alkusarjaa on pelattu nyt neljä ottelua. Tuloksena yksi voitto varsinaisella peliajalla, kaksi jatkoaikavoittoa ja yksi jatkoaikatappio. Pistetili on karttunut kahdeksalla pisteellä joka oikeuttaa sarjassa tällä hetkellä sijoitukseen viisi. Seuraavassa valmentaja Joonas Toivasen mietteet menneistä peleistä sekä ajatuksia tulevasta kotiavauksesta.

”Sarjan alusta on vähän kaksijakoiset fiilikset. Kaksi vähän turhaa piste menetystä, jotka ollaan itse vähän sählätty. Ajoittain ollaan pelattu tosi vahvasti ja pelissä on ollut paljon hyvää. Matka on vielä alussa ja koko ajan opitaan lisää. Joukkueessa ollut vähän sairastelua ja loukkaantumisia, mutta vaikka välillä on ollut vähän pelaajia jäällä pääsääntöisesti harjoittelu on ollut laadukasta.

Sunnuntain kotiavausta odotetaan joukkueena kovasti ja uskon, että sunnuntaina hyppää kaukaloon nälkäinen pässi lauma. On hienoa päästä pelaamaan koti yleisön eteen parin vieraspeliviikonlopun jälkeen.

Toivottavasti viime kaudella mahtavasti paikalla käynyt yleisö löytää jälleen meidät ja on joukkueen tukena. Varmasti luvassa on vauhdikasta jääkiekkoa”.

Sunnuntain kotiavaus KeuPa HT/Diskosta vastaan kello 16:15. Liput otteluun 5€ ja alle 16-vuotiaat ja Juniori-Sapkolaiset ilmaiseksi sisään. Tervetuloa!