« Takaisin

Vierastappio Espoossa lukemin 3-1

4.2.2024
Kategoria: Edustusjoukkue

Tänään vierailtiin Espoossa kun kohtasimme K-Espoo Ch:n. Ensimmäisessä erässä ei nähty lainkaan meidän omaa peliä. Peli oli tosi aneemista ja annoimme vastustajalle aivan liikaa tilaa ja aikaa. Erä oli Espoon hallintaa ja ajassa 13:26 Martti Laosmaa siirsi kotijoukkueen 1-0 johtoon. Pääsimme erän lopussa kokeilemaan ylivoimaa, mutta tuloksetta. Erätauolle siirryttiin lukemissa 1-0.

Toinen erä päästiin aloittamaan ylivoimalla ja ajassa 20:31 Eemil Seppä tasoitti ottelun 1-1. Mutta vain muutama minuutti tasoituksesta ja Espoo siirtyi uudestaan johtoon, kun ajassa 22:35 Niklas Moberg iski kiekon verkkoon. Loppu erä oli todella tasaista vääntöä eikä lisämaaleja erässä nähty joten erätauolle siirryttiin Espoon johtaessa 2-1.

Kolmannessa erässä pääsimme vihdoin omalle tasolle ja saimme pelata kiekolla ja näin ollen hallitsimme peliä. Mutta erän puolen välin jälkeen pieni virhe kostautui ja ajassa 52:03 Viljami Väisänen kasvatti isäntien johdon 3-1. Pelin lopussa pääsimme ylivoimalle ja otimme maalivahdin pois joten haimme kavennusta 6-4 vastaan. Hyvistä yrityksistä huolimatta vastustajan maalivahti torjui kaiken ja näin ollen Espoo vei kolme pistettä luvuin 3-1. Tänään ei jäänyt kotiin tuotavaa, mutta pelit jatkuvat yhden väliviikon jälkeen kahden viikon päästä kun kohtaamme Jokipojat ja LeKi:n kotona!