Viime viikonlopun kotipeleistä tuloksena kaksi tappiota

26.3.2024
Kategoria: Edustusjoukkue

Viime viikonloppuna SM-karsintasarja jatkui kahdella kotiottelulla. Lauantaina kohtasimme Mediatili Areenalla Kiekko-Vantaan ja sunnuntaina Rovaniemen kiekon.
Lauantain kotipeli sai pahimman mahdollisen alun, kun Kiekko-Vantaa iski avauserään neljä ylivoima maalia ja karkasi 0-4 johtoon. Pässilauma ei kuitenkaan tästä hätkähtänyt vaan iski erän aikana vielä kolme maalia ja erätauolle mentiin tiukassa 3-4 vierasjohdossa. Toinen erä oli SaPKon hallintaa, mutta maaleja ei saatu hyvistä paikoistakaan huolimatta. Kolmanteen erään mentiinkin edelleen jännittävässä 3-4 tilanteessa. Kolmannen erän Vantaa pääsi aloittamaan ylivoimalla ja ajassa 41:19 Rasmus Juntunen iskee jo Vantaan illan viidennen ylivoimamaalin ja vierasjoukkueen 3-5 johtoon. Vantaa iski erässä vielä kaksi maalia karaten ratkaisevaan 3-7 johtoon. Ajassa 57:55 Matias Mannelin kaunisteli loppulukemiksi 4-7 ja pisteet matkasivat Vantaalle.

Sunnuntaina Talvisaloon saapui sarjakärki Rovaniemen kiekko. Saimme otteluun hyvän alun ja siirryimme kymmenen minuutin pelin jälkeen 1-0 johtoon Santeri Lehmusoksan maalilla. Tämän jälkeen jouduimme ottamaan pari jäähyä ja Roki pääsi iskemään kaksi ylivoimaalia, joten erätauolle mentiin vieraiden 1-2 johdossa. Toisen erän alussa Lehmusoksa laukoi päivän toisen osumansa tasoittaen lukemiksi 2-2. Kun erässä ei nähty enää lisämaaleja niin kolmanteen erään lähdettiin tasatilanteessa 2-2. Kolmannessa erässä Roki oli kokoajan hieman niskan päällä ja pitkä painostusjakso palkittiinkin ajassa 48:28 kun Vennu Korpi-Halkola iski vieraat 2-3 johtoon. Roki iski lopussa vielä pari maalia tyhjään maalin joten pisteet lähtivät Rovaniemelle lukemin 2-5.

Ottelut jatkuvat pääsiäisenä jälleen kahdella kotiottelulla kun vieraaksemme saapuu perjantaina Ketterä ja lauantaina TuTo.