Valmentaja Joonas Toivasen mietteet alkukaudesta sekä ajatukset tulevasta kotiavauksesta.

15.9.2023

Kategoria: Edustusjoukkue

Mestiksen alkusarjaa on pelattu nyt neljä ottelua. Tuloksena yksi voitto varsinaisella peliajalla, kaksi jatkoaikavoittoa ja yksi jatkoaikatappio. Pistetili on karttunut kahdeksalla pisteellä joka oikeuttaa sarjassa tällä hetkellä sijoitukseen viisi. Seuraavassa valmentaja Joonas Toivasen mietteet menneistä peleistä sekä ajatuksia tulevasta kotiavauksesta.

”Sarjan alusta on vähän kaksijakoiset fiilikset. Kaksi vähän turhaa piste menetystä, jotka ollaan itse vähän sählätty. Ajoittain ollaan pelattu tosi vahvasti ja pelissä on ollut paljon hyvää. Matka on vielä alussa ja koko ajan opitaan lisää. Joukkueessa ollut vähän sairastelua ja loukkaantumisia, mutta vaikka välillä on ollut vähän pelaajia jäällä pääsääntöisesti harjoittelu on ollut laadukasta.

Sunnuntain kotiavausta odotetaan joukkueena kovasti ja uskon, että sunnuntaina hyppää kaukaloon nälkäinen pässi lauma. On hienoa päästä pelaamaan koti yleisön eteen parin vieraspeliviikonlopun jälkeen.

Toivottavasti viime kaudella mahtavasti paikalla käynyt yleisö löytää jälleen meidät ja on joukkueen tukena. Varmasti luvassa on vauhdikasta jääkiekkoa”.

Sunnuntain kotiavaus KeuPa HT/Diskosta vastaan kello 16:15. Liput otteluun 5€ ja alle 16-vuotiaat ja Juniori-Sapkolaiset ilmaiseksi sisään. Tervetuloa!


U20 Mestiksen alkusarja käynnistyy huomenna 2.9.2023

1.9.2023

Kategoria: Edustusjoukkue

Huomenna käynnistyy U20 Mestiksen alkusarja, kun kohtaamme Pirkkolassa Karhu-Kissat!
Sarjan neljä ensimmäistä ottelua pelataan meidän osalta vieraskaukalossa ja vasta 17.09. koittaa kotiavaus Keupa HT/Diskosta vastaan.
Otteluja voit seurata tänäkin vuonna sekä paikanpäällä, että Leijonat Tv:n kautta.


Avoimet harjoitukset

14.4.2023

Kategoria: Edustusjoukkue

SaPKo U20 joukkueen avoimet harjoitukset järjestetään tiistaina 25.4. Tapahtuma alkaa oheisharjoituksilla kello 16:30 ja jääharjoitukset alkavat kello 17:45. Alla olevasta linkistä voit ilmoittautua mukaan tapahtumaan tai olemalla yhteydessä päävalmentaja Joonas Toivaseen 0445742000.

Avoimet Harjoitukset


Kausi 2022-2023 päättyi viikonloppuna kotitappioon

3.4.2023

Kategoria: Edustusjoukkue

Kausi päättyi viime lauantaina kotitappioon Imatran Ketterälle lukemin 5-8. Karsintasarja sujui mollivoittoisesti ja pistetili sarjassa jäi avaamatta. Kausi oli kuitenkin kokonaisuudessaan positiivinen, sillä syyskauden upeat otteet ja alemman SM-sarjan paikka oli huikea suoritus. Tulevaan kauteen valmistautuminen käynnistyy huhtikuun lopulla ja 25.4. joukkue järjestää avoimet harjoitukset, jossa kartoitetaan tulevan kauden pelaajia. Ensi kausi alkaa syksyllä Mestiksen alkusarjassa.

Viimeisen pelin jälkeen palkittiin joukkueen pelaajia hyvin sujuneesta kaudesta.

Palkitut pelaajat:
Paras pelaaja: Jesse Multamäki
Joukkuepelaaja: Veikka Paajanen
Kehittynein pelaaja: Miska Vattukumpu
Paras pakki: Olli Heiskanen
Paras hyökkääjä: Jesse Multamäki


Viikon ainoa ottelu päättyi sunnuntaina TuTon 1-4 vierasvoittoon

22.3.2023

Kategoria: Edustusjoukkue

Viime viikolla meillä oli karsintasarjassa vain yksi ottelu. Kotiottelu Mediatili Areenalla päättyi TuTon 1-4 vierasvoittoon. Ottelu oli varsin tasainen, jossa molemmilla joukkueilla oli hetkensä ja maalipaikkansa. TuTon parempi viimeistely ja erikoistilanne pelaaminen käänsi ottelun vierailijoiden eduksi. Tällä viikolla on kahden ottelun viikko, kun matkaamme perjantaina Lempäälään LeKin vieraaksi ja sitten lauantaina kohtaamme Tampereella Kooveen.


SM-karsinta alkoi kahdella tappiolla

14.3.2023

Kategoria: Edustusjoukkue

SM-karsinta käynnistyi lauantaina Mediatili Areenalla Kajaanin Hokkia vastaan. Ottelu päättyi Kajaanin Hokin 0-3 vierasvoittoon.

Sunnuntain vierasottelu Vantaalla päättyi Kiekko-Vantaan 9-3 voittoon, joten karsintasarja lähti nihkeästi käyntiin.

Tulevana sunnuntaina mahdollisuus parantaa ja saada karsintasarjalle uusi suunta, kun kotikaukaloon saapuu vieraaksi TuTo.

Otteluohjelma:

19.3 SaPKo-TuTo kello 16.30
24.3 LeKi-SaPKo kello 18.15
25.3 KOOVEE-SaPKo kello 16.30
31.3 K-Espoo Ch-SaPKo kello 18.45
1.4 SaPKo-Ketterä kello 18.00


Alempi SM-sarja päättyi kahteen tappioon. SM-karsinta käynnistyy 11.3 kotiottelulla Hokkia vastaan.

6.3.2023

Kategoria: Edustusjoukkue

Viikonloppuna oli ohjelmassa kaksi peliä. Kotipeli perjantaina TuToa vastaan päättyi lukemiin 2-7. Sunnuntaina oli vuorossa poikkeuksellisesti vieraspeli Rantasalmella Jukureita vastaan. Jukurit vei tiukan ottelun jatkoajalla numeroin 4-3. Rantasalmelle oli saapunut yleisöä upeasti lähes 200.

SM-karsinta käynnistyy 11.3 kotiottelulla Kajaanin Hokkia vastaan. Sarjassa on kahdeksan joukkuetta ja pelataan yksinkertainen sarja. Kaksi parasta joukkuetta pääsevät alempaan SM-sarjaan ja loput aloittavat syksyn Mestiksessä.

Otteluohjelma:

11.3 SaPKo-Hokki kello 16.30
12.3 Kiekko-Vantaa-SaPKo kello 14.40
19.3 SaPKo-TuTo kello 16.30
24.3 LeKi-SaPKo kello 18.15
25.3 KOOVEE-SaPKo kello 16.30
31.3 K-Espoo Ch-SaPKo kello 18.45
1.4 SaPKo-Ketterä kello 18.00


Sarjakärki RoKi oli Mediatili Areenalla vahvempi lukemin 0-2

27.2.2023

Kategoria: Edustusjoukkue

Rovaniemen kiekko oli viime perjantain kotiottelussa parempi numeroin 0-2. RoKi varmisti voitollaan paikan SM-sarjassa myös ensi kaudella.
Meillä on sarjaa jäljellä vielä kaksi ottelua. Perjantaina vieraaksemme Mediatili Areenalle saapuu TuTo Hockey. Ottelu alkaa normaaliin tapaan kello 18.30. Sunnuntaina on vierasottelu Mikkelin Jukureita vastaan, joka pelataan poikkeuksellisesti Rantasalmella! Näiden kahden ottelun jälkeen alkaa SM-karsinta sarja, jonka otteluohjelmasta tiedotetaan myöhemmin.Reissuviikonlopusta jatkoaikavoitto ja 5-1 tappio

30.1.2023

Kategoria: Edustusjoukkue

Lauantaina matkasimme Hämeenlinnaan HPK:n vieraaksi. Ottelu oli todella tiukka ja eteni aina jatkoajalle asti, jossa illan sankari Jesse Multamäki ratkaisi ottelun lukemin 2-3. Maalinteossa onnistuivat Topias Saramäki ja Jesse Multamäki kahdesti.

Sunnuntaina oli vierasottelu Turussa, johon matkasimme suoraan Hämeenlinnasta. TuTo oli tällä kertaa parempi maalein 5-1. Illan ainokaisen osaltamme viimeisteli Ville Rosenström.

Ensi viikolla jälleen matkataan. Tällä kertaa Tampereelle KOOVEEN vieraaksi, josta matka jatkuu Vaasaan Sportin vieraaksi.


1 2 3 4